Felip Puig: "Encara que hàgim d'anar a noves eleccions, el procés tirarà endavant"

El conseller en funcions opina que aquest dijous no s'arribarà a una solució després de la conferència política de la CUP i que s'haurà de seguir negociant

El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig.

El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig. / FERRAN NADEU

1
Es llegeix en minuts

El conseller en funcions d'Empresa i Ocupació, Felip Puig, s'ha mostrat convençut aquest dijous que, "passi el que passi" en l'actual negociació per elegir president i formar govern, que aquest dijous viurà un dels seus moments culminants amb la conferència política de la CUPel procés sobiranista "tirarà endavant", encara que finalment s'haguessin de celebrar noves eleccions. Aquest escenari es podria arribar a donar si, tal com fixa la llei, en tres mesos no s'investís nou president.

"Passi el que passi en aquesta negociació, encara que hàgim d'anar a unes altres eleccions, el procés continua", ha afirmat Puig en declaracions a Rac 1.

Notícies relacionades

Així mateix, el conseller en funcions ha considerat que aquest dijous "no hi haurà una solució definitiva" sobre si la CUP recolza finalment la investidura d'Artur Mas i que les negociacions entre Junts pel Sí i la força anticapitalista hauran de continuar la setmana que ve.

Per últim, Puig ha confessat que li agradaria continuar com a conseller en el nou Govern que es formi. "He sigut conseller quatre vegades. Si hi ha espai, el president pot comptar amb mi", ha afegit.