Rivera, a PP i PSOE: "Centrin-se en els problemes, no a debatre sobre Ciutadans"

El líder de C's afirma que li és "igual" el que digui Aznar amb els seus dards a Rajoy

Albert Rivera en un moment de la roda de premsa / RICARD FADRIQUE

Albert Rivera en un moment de la roda de premsa
Roda de premsa d’Albert Rivera en la qual, recomana al PP i al PSOE que no parlin tant de Ciutadans i que facin autocrítica i treballin per a la recuperació

/

1
Es llegeix en minuts
RAFA JULVE / BARCELONA

Albert Rivera sap que és el centre de debat i preocupació a les seus del PP i el PSOE i aquest dimarts ha continuat exhibint equidistància, com qui es veu per sobre del bé i del mal perquè el vent electoral el porta a favor. "Que se centrin a debatre sobre els problemes dels espanyols, l'atur, la corrupció... i no a debatre sobre Ciutadans", ha aconsellat als dos grans partits. Segons el líder de la força taronja, la gent està premiant l'actitud del seu partit de "no entrar en el joc" de socialistes i populars i de desterrar la idea de "vermells i blaus", que en la seva opinió "cansa i és antiquada".

Notícies relacionades

"Tant me fa el que digui (José María) Aznar", ha dit Rivera respecte dels dards de l'expresident a Mariano Rajoy que Ciutadans està aconseguint el seu lloc en el centredreta. "En les crisis del PP i el PSOE no hi entro", ha afirmat. Però seguidament ha assegurat que els seus rivals discuteixen fins i tot internament a l'hora de situar-los en una franja ideològica o altra. "Si parlen de nosaltres és perquè saben que podem guanyar" mentre que "ells perden vots cada vegada que s'obren les urnes", ha presumit en roda de premsa.

En aquesta compareixença davant els mitjans de comunicació, Rivera ha atacat el Govern central pels seus "pressupostos fantasma" ara esmenats per la Comissió Europea. "No és seriós deixar-nos lligades les mans als futurs governs", ha dit avançant-se als resultats del 20-D. "S'ha acabat el mite que el PP gestiona bé l'economia", s'ha despatxat de nou contra l'Executiu popular.