Mas diu que "les coses surten bé" quan hi ha "ganes de fer-ho bé"

El president tanca la Nit del Turisme animant a "mirar cap endavant" per resoldre els "grans reptes"

1
Es llegeix en minuts

El president Artur Mas, l'alcaldessa Ada Colau i el conseller d'Empresa i OcupacióFelip Puig, han coincidit a defensar el turisme de Barcelona Catalunya com un referent al voltant del món durant l'acte d'entrega de premis de la Nit del Turisme. Mas va intervenir per defensar que tant al sector turístic com en altres camps de l'activitat política i social "les coses surten bé" quan es compta amb un entorn adequat, gent preparada "i les ganes de fer-ho bé". 

Notícies relacionades

Mas va reconèixer que hi ha molts reptes pendents, "alguns d'ells molt grans que no seran fàcils de resoldre", però malgrat tot va demanar "mirar cap endavant", no amb "tranquil·litat" però sí amb "confiança". Artur Mas va tancar l'acte de la Nit del Turisme de Catalunya que se celebra cada any coincidint amb el Dia Mundial del Turisme, que aquest any ha coincidit amb les eleccions al Parlament del 27-S

El president es va referir en tot moment de la seva intervenció al sector turístic, però també va assenyalar que els reptes pendents de cara al futur de l'activitat turística requereixen les mateixes capacitats i instruments que es necessiten en altres camps de l'activitat política, social i econòmica.