EL DIA EN UN MINUT

Els partits tanquen la campanya del 27-S i Volkswagen demana perdó als seus clients

El Govern espanyol reitera que no modificarà la seva actitud sigui quin sigui el resultat de les eleccions catalanes

L'escàndol dels motors trucats motiva un relleu a la cúpula de Seat, filial del fabricant alemany

El Papa, abans diniciar el seu discurs davant lAssemblea General de lONU

El Papa, abans diniciar el seu discurs davant lAssemblea General de lONU / AFP i VINCENZO PINTO

1
Es llegeix en minuts

La campanya del 27-S s'està a punt d'acabar. Els partits celebren els seus últims actes abans de la jornada de reflexió. Hores abans d'un gran míting final a l'avinguda de Maria Cristina, el número u de Junts pel SíRaül Romeva, ha anat al fòrum Primera Plana, on ha reconegut les limitacions que tindria un hipotètic Govern de la llista independentistaGovernindependentista. Mentrestant, l'Executiu espanyol ha subratllat que, passi el que passi en les eleccions, no modificarà la seva posició. El PP ha fet públic un vídeovídeo en què els pesos pesants de la formació parlen en català per defensar la necessitat de mantenir la unitat

Un dia després de la picabaralla amb les banderes al balcó de l'Ajuntament de Barcelona durant la festa de la Mercè, el líder local d'ERCAlfred Boschha demanat perdóperdó per haver provocat l'incident.

Mentrestant, el 'Volkswagengate' continua sacsejant la indústria automobilística europea. L'empresa alemanya ha demanat disculpes als seus clients a Espanya i assegura que correrà amb els costos de les conseqüències del frau en el control de les emissions dels motors dièsel.Volkswagen ha canviat la seva cúpula com a conseqüència de l'escàndol. 

Notícies relacionades

El Papa segueix la seva visita als EUA. Francesc ha defensat a l'Assemblea General de les Nacions Unides la necessitat evitar la creació d'una elit mundial omnipotent. 

Suïssa ha obert una investigació penal per diversos delictes al president de la FIFA, Joseph Blatter.