Duel de banderes al balcó de l'Ajuntament de Barcelona

Bosch desplega una estelada, i Fernández Díaz, una ensenya espanyola durant els actes de la Mercè

Alfred Bosch (ERC) penja una estelada al balcó de l’Ajuntament de Barcelona el dia de la Mercè i Alberto Fernández Díaz (PPC) contraataca intentant penjar una bandera d’Espanya. / DANNY CAMINAL / VÍDEO: ATLAS

1
Es llegeix en minuts
CARLES COLS / BARCELONA

La celebració de la festivitat de la Mercè no s'ha escapat de la campanya electoral de cara a les eleccions del 27-S. Si durant l'homilia el cardenal Martínez Sistach advocava per la neutralitat de l'Església, més tard, durant la cerimònia a la plaça de Sant Jaume, Alfred Bosch Alberto Fernández Díaz han protagonitzat un duel de banderes al balcó de l'Ajuntament de Barcelona.

Notícies relacionades

Ha sigut el cap del grup municipal d'ERC, Alfred Bosch, el primer a aprofitar la seva presència al balcó per treure l'estelada. Ni un minut ha trigat a reaccionar el cap de files del PPC, Alberto Fernández Díaz, que ha tret la bandera espanyola. Després d'uns moments de convivència, les dues ensenyes han sigut retirades.

Picabaralles al marge, l'incident no ha sigut espontani, ja que els dos dirigents han anat al balcó del consistori equipats amb les seves banderes.