CANVI DE RUMB

Cantó participarà com a independent en les primàries de C's per a València

L'exdiputat d'UPD aspira a ocupar el número dos de la llista al Congrés del partit en aquesta circumscripció

Toni Cantó. 

Toni Cantó.  / MIGUEL LORENZO

1
Es llegeix en minuts

El Comitè Executiu de Ciutadans ha autoritzat la participació de l'exdiputat nacional d'UPD i excandidat d'aquesta força a la Generalitat valenciana Toni Cantó en les primàries del partit com a independent per a les eleccions generals per València.

En un comunicat, el vicesecretari general de C's, José Manuel Villegas, anuncia que Cantó "aspirarà a ocupar el número dos de la llista al Congrés del partit en aquesta circumscripció".

"A C's valorem que Toni Cantó hagi defensat sempre els mateixos valors i propostes que el nostre partit i ens congratulem que, si obté el suport dels afiliats, ho pugui fer sota les mateixes sigles", ha destacat.

Villegas ha explicat que, després del recent anunci de la sortida de Toni Cantó d'UPD, "es van produir els contactes per sumar-lo al projecte centrat i integrador de Ciutadans".

 

"El nostre partit és l'espai comú de tots aquells que aposten per obrir una nova etapa política basada en la regeneració, la llibertat, el creixement econòmic i la justícia social", ha assegurat.

Notícies relacionades

Toni Cantó va renunciar al seu escó al Congrés i a ser el candidat d'UPD a la presidència de la Generalitat valenciana despés del fracàs d'aquest partit en les eleccions andaluses, encara que fa unes setmanes va tornar per formar part de la candidatura d'Irene Lozano a dirigir aquesta organització en substitució de Rosa Díez.

Finalment, i després de ser derrotada la seva llista per l'encapçalada per Andrés Herzog, Cantó es va tornar a donar de baixa d'UPD.

Temes:

Ciutadans