LA CRISI INTERNA D'UPD

Irene Lozano admet que sospesa emular Cantó i entrar a Ciutadans

"Els primers passos de la nova direcció són desmoralitzadors i estic reflexionant, encara que sóc lenta", apunta la diputada

Irene Lozano, diputada d’UPD, es mostra derrotada al congrés. / periodico

1
Es llegeix en minuts
GEMMA ROBLES / MADRID

La diputada d'UPD Irene Lozano, que va resultar derrotada al congrés del seu partit que es va celebrar el cap de setmana passat per substituir Rosa Díaz, ha confessat que sospesa emular Toni Cantó i integrar-se a Ciutadans, tot i que encara no té res decidit. "Els primers passos de la nova direcció estan sent desmoralitzadors i hauré de reflexionar. No tinc res decidit i sóc una mica més lenta [que Toni Cantó] per decidir", va afegir.

Notícies relacionades

En declaracions a la premsa als passadissos del Parlament, la citada dirigent política va explicar que s'ha pres un temps per decidir si continuar a UPD, mantenir l'escó i integrar-se en l'equip de l'acabat d'elegir líder Andrés Herzog o, com ha fet el seu amic Cantó, passar a formar part de l'organització d'Albert Rivera.

Després d'elogiar l'actor i polític valencià per la seva "gran tasca, honestedat i lleialtat" ha subratllat que, al seu entendre, "la millor manera" d'entregar UPD a Ciutadans és "no fer res", recordant que la seva candidatura es va basar a promoure una coalició amb Rivera per a les generals però mantenint la identitat pròpia. Però el seu plantejament no va rebre el suport majoritari al congrés de dissabte passat i ara Lozano pensa si canviar de sigles, malgrat que en els últims mesos ha dit en repetides ocasions que mai ho faria. 

Temes:

Ciutadans UPD