BROMES I MEMS

Crítiques en forma de mems a Àngel Ros

El pacte de l'alcalde socialista de Lleida amb Ciutadans encén la xarxa

Crítiques als principis d’Àngel Ros.  

Crítiques als principis d’Àngel Ros.   / @XMISERACHS

1
Es llegeix en minuts

El pacte firmat entre l'alcalde de Lleida, el socialista Àngel Ros, i Ciutadans a l'Ajuntament de Lleida ha sigut durament criticat per l'oposició, menys el PP, sobretot perquè la Paeria no entrarà a l'Associació de Municipis per la Independència (AMI), però també perquè es revisarà el reglament d'usos lingüístics de la Paeria, d'acord "amb els principis de cooficialitat d'acord amb  les lleis i les diferents resolucions judicials".

Aquest divendres, Ros ha mirat d'explicar la seva decisió. En una entrevista a RAC-1, s'ha justificat així: "No he venut la meva ànima. Segueixo sent socialista i catalanista", i que l'acord "busca la governabilitat, el respecte institucional i el respecte a la legalitat".

Aquestes paraules no han convençut gaires a la xarxa, on han començat a circular les crítiques en formes de mems a Ros. En alguns se'l pinta com el 'caudillo' Franco o se'l retrata com a alcalde que tornarà a comptar amb la Legió.

En altres muntatges prima la sorpresa pel pacte, i s'il·lustren amb cares atònites com la del famós Mr. Bean, o de Rajoy. 

Notícies relacionades

{14365222535710}

{14365222535711}