LA CAMPANYA DEL 24-M

Trias alerta que si no es concentra el vot a favor seu hi haurà "una gran sorpresa"

El candidat de CiU a l'alcaldia de Barcelona apel·la al vot útil en un acte ple de militants a Sarrià

1
Es llegeix en minuts
CRISTINA BUESA / BARCELONA

L'alcaldable de CiUXavier Trias, ha apel·lat aquest dimecres al vot útil per guanyar les eleccions del 24 de maig. El candidat ha anat més enllà de demanar el "govern fort" que fa dies que reclama i, en una plaça còmoda per a ell com és Sarrià-Sant Gervasi, ha alertat: "Per favor, si no es concentra el vot ens podem endur una gran sorpresa".

L'espai escollit per Trias per al seu míting al districte (cada dia va a un) han sigut els jardins de Vil·la Florida, on ha recordat la construcció de la biblioteca Joan Maragall que tenia sota els peus. Ha sigut l'acte més multitudinari (a part de la nit de l'inici de campanya amb el president Artur Mas), amb unes 250 persones, moltes dretes.

"NO US EQUIVOQUEU"

Notícies relacionades

"No podem seguir amb allò que Trias és llest i pacta amb uns o altres", ha avisat i, a continuació, ha insistit que amb 14 regidors aquest mandat ho ha passat "malament" i que en el cas que CiU n'aconsegueixi 11, com auguren algunes enquestes, "seria un desastre".

Trias ha anunciat que oferirà entrar en el govern municipal a altres, però aquesta vegada sense especificar qui. "Després ja veurem quina nòvia ens agrada", ha avançat. "Hem de treure un bon resultat; per això no heu de dubtar i a la gent que conegueu els heu de dir que votin Trias", ha recomanat.