'CAS PUJOL'

Un jutge de Liechtenstein arxiva la causa per blanqueig contra l'expresident

El tribunal va sobreseure el cas el 24 de novembre sense que ningú resultés acusat

1
Es llegeix en minuts

Un jutge de Liechtenstein ha arxivat la causa per blanqueig de capitals que tenia oberta contra l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol, segons ha confirmat la Fiscalia d'aquest país a 'La Vanguardia'.

El diari barceloní publica aquest dissabte que la causa oberta contra Jordi Pujol es va sobreseure el 24 de novembre sense que ningú hagi estat acusat, segons l'adjunt del Fiscal General de Liechtenstein Frank Haun.

Precisament, la jutge de Barcelona que investiga la fortuna oculta de Jordi Pujol a l'estranger ha acordat remetre una comissió rogatòria a Liechtenstein per obtenir informació sobre la investigació per blanqueig de capitals a l'expresident català i per saber si la seva família té comptes en aquest país.

Notícies relacionades

La titular del jutjat d'instrucció número 31 de Barcelona va tenir coneixement d'aquesta investigació a través d'un ofici de l'Oficina Central Nacional d'Interpol Espanya, que l'informava que el jutge de la Princely Court of Justice d'aquest país Michael Jehle investigava Pujol per blanqueig.

A través d'aquest ofici de la Interpol, el jutge demanava a la justícia espanyola informació sobre els antecedents de Pujol i les causes que l'expresident català tingui obertes a Espanya per preparar una comissió rogatòria relacionada amb la causa penal per blanqueig de capitals.

Temes:

Liechtenstein