Consulta on votar el 9-N

Guia per localitzar el local que correspon segons les dades de residència del DNI

Un prototip del model d’urna que la Generalitat prepara per a la celebració de l’eventual consulta del 9 de novembre vinent.

Un prototip del model d’urna que la Generalitat prepara per a la celebració de l’eventual consulta del 9 de novembre vinent. / EFE / MARTA PÉREZ

1
Es llegeix en minuts

Per votar aquest 9-N és necessari conèixer prèviament el lloc on dipositar la papereta al punt de recepció de vots. L'organització de la consulta ha disposat les urnes als habituals col·legis electorals de sempre, però pot no coincidir amb els de processos de votació tradicionals. Qui vulgui participar en la votació aquest 9-N pot consultar la guia per localitzar l'urna de vot. A la web s'hi ha d'aportar el nom i l'adreça que figura al DNI, i amb aquestes dades s'assigna el local que correspon a cada votant.

El programa requereix la introducció del rang de números del carrer on es viu, a triar entre les opcions suggerides, i el primer cognom. Com a resultat, s'indica al ciutadà el local, l'adreça i la taula concreta assignats i s'expressa mitjançant un número de quatre xifres i una lletra. Una nota al peu de la pàgina web indica que les dades facilitades no s'incorporaran a cap fitxer de caràcter personal. Passat un cert temps, la mateixa pàgina es reinicialitzarà.