ÈXIT A YOUTUBE

El vídeo de Pablo Iglesias, amb el puny aixecat i cantant 'La Internacional', es fa viral

La gravació, de fa dos anys, és una gala del programa 'La Tuerka', en què també apareixen Íñigo Errejón i el raper Pablo Hasél

El líder de Podem apareix a la gala de ’La Tuerka’ 2012. / YOUTUBE / THEFERROAFONDO

1
Es llegeix en minuts

Fa tres dies que és el vídeo més popular de Youtube a Espanya. L'actuació de Pablo Iglesias cantant 'La Internacional' en una gala del programa 'La Tuerka' de fa dos anys s'ha fet viral i està fent parlar. Al vídeo es veu  l'eurodiputat i líder de Podem amb el seu director de campanya per a les eleccions europees, Íñigo Errejón, cantant tots dos amb el puny aixecat.

Al vídeo també surt Pablo Hasél, un raper especialista en temes polítics que a l'abril va ser condemnat per l'Audiència Nacional a dos anys de presó per enaltiment del terrorisme, pel contingut de les seves lletres de suport a ETA i el GRAPO i justificant l'assassinat de polítics del PP i del PSOE.

Precisament és Hasél qui mostra al públic una bandera vermella comunista, amb la cara de Lenin i amb la falç i el martell. Al darrere es veu una altra bandera de franges verda, blanca i verda amb una estrella vermella al mig: la bandera nacionalista andalusa.

GALA DE 'LA TUERKA'

Notícies relacionades

La gravació correspon a la gala de 'La Tuerka' de l'any 2012. 'La Tuerka' és un dels programes televisius que van donar a conèixer Pablo Iglesias. Emès ara per Público TV, el dirigia el mateix politòleg i professor de la Complutense, encara que després va agafar el relleu en el programa Juan Carlos Monedero, una altra de les cares més conegudes de Podem.

Alguns mitjans com Intereconomía i 'La Gaceta' s'han fet ressò de la notícia, si bé també s'han aventurat a assenyalar que el líder de Podem cantava sota els efectes de l'alcohol.