Gallardón reclama "una resposta jurídica" i no només política a la confessió de Pujol

El ministre ha retret a l'expresident català que hagi incomplert les seves "obligacions ètiques" derivades del càrrec que va tenir durant 23 anys

1
Es llegeix en minuts

El ministre de JustíciaAlberto Ruiz-Gallardón, ha reclamat aquest dimarts que la confessió de l'expresident Jordi Pujol també tingui "una resposta jurídica", i no només política. "Hi ha d'haver una investigació per part de l'administració tributària" i també "tant del ministeri fiscal com del poder judicial", ha advertit Ruiz-Gallardón.

Notícies relacionades

"A Espanya hem de tenir tots la tranquil·litat que funcionaran els mecanismes de l'Estat de dret", ha assegurat l'exalcalde de Madrid. El ministre ha volgut retreure a Pujol que també hagi incomplert les seves "obligacions ètiques" derivades del càrrec d'"especial responsabilitat" que va tenir durant 23 anys.

"En un estat de dret, la llei ha de ser igual per a tots, però és veritat que els que hem exercit càrrecs d'especial responsabilitat, per voluntat pròpia i per haver demanat aquest compromís als ciutadans, tenim unes obligacions ètiques que estan per sobre", ha assegurat Ruiz-Gallardón.