Bauzá mostra el seu "màxim respecte i agraïment" al Rei i diposita "tota la il·lusió" en Felip

El president del Govern balear espera que "tant el futur Rei com l'actual segueixin fent estades a les Balears"

1
Es llegeix en minuts

El president del Govern balear, José Ramón Bauzá, ha manifestat aquest dilluns, després que es conegués l'abdicació del Rei Joan Carles, el seu "màxim respecte" per la decisió presa, "el màxim agraïment" per "40 anys d'intensa dedicació" i ha assegurat que té "tota la il·lusió dipositada" en l'hereu, el Príncep Felip.

Abans de la celebració de la cerimònia per commemorar els 170 anys de la fundació de la Guàrdia Civil, Bauzá ha assegurat als mitjans de comunicació que "sens dubte, tots els espanyols estem agraïts per la seva gran tasca", ja que "ell va contribuir al fet que puguem disfrutar d'aquest estat democràtic i de la democràcia tal com la coneixem".

Notícies relacionades

Bauzá ha reconegut estar "sorprès" davant l'anunci del Rei i ha declarat que "serà estrany" però que cal "assumir la decisió" i posar-se a "disposició del Príncep, que d'aquí uns dies assumirà el regnat". "Té tots els espanyols amb ell", ha afegit.

Així mateix, Bauzá ha assegurat que espera que tant "el futur Rei com l'actual segueixin passant estades i sobretot jornades" a les Balears. Així, ha destacat que el Príncep Felip "coneix perfectament la realitat de les Balears" ja que "ha passat moltíssims estius" a les Illes.

Temes:

Joan Carles I