RENOVACIÓ EN EL SOCIALISME

Chacón considera una "reacció lògica" el suport a Susana Díaz

L'exministra atribueix a la direcció del PSOE la "confusió" en el partit i alaba la presidenta andalusa per la seva "magnífica feina" en un "temps rècord"

Carme Chacón, dimarts, en un acte del Centre d’Estudis Constitucionals.

Carme Chacón, dimarts, en un acte del Centre d’Estudis Constitucionals. / DAVID CASTRO

1
Es llegeix en minuts

L'exministra socialista Carme Chacón considera una "reacció lògica" el suport de barons del PSOE a Susana Díaz, tenint en compte la "confusió total" en què s'ha sumit el partit. Chacón ha destacat que la presidenta andalusa ha aconseguit "en temps rècord" conduir la Junta, garantir la unitat del partit i, a més, millorar els resultats en les eleccions europees.

Notícies relacionades

En una entrevista a Antena 3, ha insistit a reclamar a la direcció del PSOE una solució a la "confusió" i "ziga-zagues" a què ha portat, afirma, el partit. "La reacció lògica és sol·licitar-li a una persona que té la majoria orgànica i de vots que es faci càrrec de la situació", ha dit.

L'exministra, un dels noms que sonen per a optar a la Moncloa en unes primàries obertes, acaba aquest juny el contracte pel qual està impartint classes a Miami des que va deixar el seu escó al Congrés. "Tenia bitllet d'anada i tornada", ha recordat. Segons ha dit, no dóna "en absolut" per perdudes les primàries i pensa "treballar" perquè es portin a terme.