L'assassina confessa de Carrasco passa a disposició judicial

Montserrat González surt de la comissaria tapada amb un gran mocador blau

Montserrat González, la presumpta assassina de la presidenta de la Diputació de Lleó, és introduïda en un furgó policial per ser traslladada als jutjats, aquest dimecres.

Montserrat González, la presumpta assassina de la presidenta de la Diputació de Lleó, és introduïda en un furgó policial per ser traslladada als jutjats, aquest dimecres. / JOSÉ LUIS ROCA

1
Es llegeix en minuts
MAYKA NAVARRO / Lleó

Amb el cap completament tapat amb un gran mocador blau, Montserrat Gonzálezassassina confessa de la presidenta de la Diputació de Lleó, Isabel Carrasco, ha abandonat aquest dimecres a les vuit del vespre els calabossos de la comissaria de la Policia Nacional de Lleó.

Notícies relacionades

Diversos agents l'han introduït en un vehicle del cos per traslladar-la als jutjats de la ciutat castellanolleonesa, on serà interrogada per la titular del Jutjat d'Instrucció número quatre de la ciutat. La comitiva policial estava presidida per la mateixa comissària en cap de Lleó, María Marco, que anava al cotxe de davant.

González ha reconegut davant la policia ser l'autora dels trets contra la política conservadora. Segons ha relatat als investigadors, la va matar perquè la considerava responsable de les desgràcies de la seva filla.