COMMOCIÓ A LES FILES DEL PP

Dimiteix una regidora socialista per un comentari a Facebook sobre Isabel Carrasco

Susana Camiño, regidora de Vilagarcía de Arousa, havia publicat al seu mur: "No vull comentar, però qui sembra vents cull tempestats"

"Ho lamento profundament, no vaig pensar el que estava escrivint", ha dit aquest dimarts, a la matinada, després de deixar el càrrec

Captura del mur de Facebook de Susana Camiño on va comentar la mort d’Isabel Carrasco.

Captura del mur de Facebook de Susana Camiño on va comentar la mort d’Isabel Carrasco.

1
Es llegeix en minuts

"Ho lamento profundament, no vaig pensar el que estava escrivint". La regidora del PSOE de Vilagarcía de Arousa (Pontevedra) Susana Camiño ha dimitit aquesta matinada després de l'enrenou que han tingut les seves paraules a Facebook sobre l'assassinat a trets de la presidenta de la Diputació i del PP de Lleó, Isabel CarrascoIsabel Carrasco. Camiño va escriure al mur de la xarxa social: "No vull comentar, però qui sembra vents cull tempestats". Les seves paraules es van difondre ràpidament per les xarxes socials i van arribar a motivar una etiqueta de Twitter demanant la seva renúncia.

Notícies relacionades

El PSdeG de Vilagarcía de Arousa també ha ratificat la dimissió de Camiño, i lamenta el que ha passat.

El partit, després d'una reunió d'urgència celebrada aquest dilluns a la nit, va assenyalar en un comunicat que les declaracions de Susana Camiño "són inadmissibles" i no representen la postura del partit ni de cap dels seus membres. Per això, el Partit Socialista de Vilagarcía, en contacte amb la direcció del PSdG a Galícia, ha sol·licitat a Susano Camiño la seva renúncia immediata a l'acta de regidora.