González Pons: "Salvada la prima de risc ara ens hem de centrar a salvar les persones"

El vicepresident d'Estudis i Programes del PP ha afirmat que "si no creem ocupació a Espanya, no hem complert amb el nostre principal objectiu electoral"

Esteban González Pons durant l’acte celebrat a València / MIGUEL LORENZO / VÍDEO: ATLAS

1
Es llegeix en minuts

El vicesecretari d'Estudis i Programes del PP, Esteban González Pons, ha assenyalat que "una vegada salvada la prima de risc, hem de dedicar els nostres esforços a salvar les persones".

González Pons ha fet aquesta afirmació en la reunió que avui ha mantingut, amb el president del PP de la Comunitat Valenciana, Alberto Fabra, amb els membres de les comissions de treball en aquesta autonomia per analitzar les aportacions valencianes al programa per a les eleccions europees.

Ha destacat que en els dos últims anys, l'economia ha estat prioritària, però ha considerat que un cop s'ha iniciat la recuperació econòmica és necessari que "les bones dades macroeconòmiques es traslladin a la microeconomia" i a això, ha dit, "se li diu fer política".

El responsable popular ha assegurat que "si es confirma la recuperació econòmica", es podrà afirmar que "el poble espanyol és invencible davant les crisis econòmiques" perquè, al seu parer, encara que el PP es pot "posar medalles" en la recuperació, el que s'ha aconseguit ha estat "gràcies als espanyols".

Notícies relacionades

Ha assenyalat que el gran repte "segueix sent l'ocupació", ja que "si no creem ni aconseguim que Espanya torni a crear ocupació no hem complert amb el nostre principal objectiu electoral", i ha animat els polítics del PP a inaugurar "el discurs de l'optimisme i l'esperança", per ser el que "de veritat es mereix aquest país". 

 

Temes:

Prima de risc