La Casa Reial esborra el rastre d'Urdangarin a les seves pàgines a la xarxa

Les recerques d'informació sobre el duc de Palma són rebutjades per l'administració web de la Zarzuela

1
Es llegeix en minuts

La pàgina web de la Casa Real ha eliminat tot rastre de les activitats d'Iñaki Urdangarin ressenyades a la seva adreça des que va ser inclòs com a membre de la família reial. D'aquesta manera, les recerques a internet relacionades amb el duc de Palma deixen d'incloure entre els seus resultats pàgines amb origen a la web de la Corona.

Segons ha constatat Europa Press, des de l'administració web de la Casa Reial s'ha marcat com a 'disallow' [rebutjar] totes les adreces d'Urdangarin. Això serveix, precisament, per treure aquestes pàgines dels buscadors.

D'aquesta manera, han desaparegut per a les recerques a la xarxa totes les 'url' de les informacions relatives a Urdangarin que s'han anat publicant a la web de la Casa Reial.

AL GENER VA PERDRE LA SEVA SECCIÓ

A finals del mes de gener, la Casa del Rei ja va eliminar la secció pròpia que tenia el duc de Palma a la web en la seva condició de membre de la família reial.

Notícies relacionades

En aquella ocasió, un portaveu de Zarzuela va explicar a Europa Press que així es pretenia marcar de manera "explícita" un distanciament encara més gran amb el duc, que ha estat imputat pel jutge Castro per diversos presumptes delictes de corrupció, cosa que afecta negativament la imatge de la institució.

Amb anterioritat a aquesta decisió, la Casa Reial ja va apartar Urdangarin de la seva agenda oficial el mes de desembre de 2011, quan el cap de la Casa del Rei, Rafael Spottorno, va qualificar de "no exemplar" el seu comportament.