PER CINC VOTS CONTRA QUATRE

El jurat declara Camps i Costa no culpables en el cas dels vestits

L'expresident valencià i l'exsecretari regional del PP estaven acusats de rebre regals de la 'trama Gürtel'

La Fiscalia Anticorrupció i el PSPV poden recórrer la sentència davant el Tribunal Suprem

Francisco Camps i Ricardo Costa han estat avui declarats innocents del delicte de suborn impropi que se’ls imputava. / ATLAS.

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / València

El jurat de l'anomenat judici dels vestits delcas Gürtel ha declarat no culpables l'expresident valenciàFrancisco Camps i l'exsecretari regional delPPRicardo Costa per cinc vots contra quatre, segons informa el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana. Tots dos estaven acusats de rebre regals de la trama corrupta.

Al sentir el veredicte del jurat popular, el públic que omplia la sala ha esclatat a aplaudir, cosa que ha portat el president del tribunal, Juan Climent, a desallotjar aquesta dependència.

Crits i xiulets

Notícies relacionades

El primer a arribar al TSJCV, cap a les 19.20 hores, ha estat Costa i uns 10 minuts després ho ha fet Camps. A les portes de la seu judicial hi ha hagut una gran expectació, ja que unes 300 persones que estaven participant en una concentració de suport al magistratBaltasar Garzón s'han congregat davant del Palau de Justícia al saber que al vespre es podria tenir coneixement de la resolució del jurat popular.

A l'arribar, els acusats han escoltats xiulets i crits dels participants en la concentració --que havia estat convocada amb anterioritat a la citació del jurat-- comEl president a Picassent [en referència al centre penitenciari], Xoriços iAquesta justícia és una farsa.