Les frases dels candidats

Paraula de José

1
Es llegeix en minuts
José Montilla
José Montilla

Expresident de la Generalitat de Catalunya.

ver +

26 de novembre

8.45 h:"Avui el darrer dia de campanya comença amb els treballadors de l primer torn de la SEAT per refermar el meu compromís amb el futur industrial i la sortida de la crisi amb garanties socials"

17 de novembre

14.00 h: "El meu Govern seguirà impulsant la simplificació administrativa , reduint els tràmits a ciutadans i empreses. Aquesta mateixa setmana la Unió Europea ens acaba de reconèixer com una de les millors administracions electròniques d'Europa."

16 de novembre

17.50 h: "Avui a Mataró parlaré sobre els castells, que com la Patum, han estat declarats Patrimoni Immaterial de la Humanitat. Un gran reconeixement per a la nostra cultura!"

9.40 h: "Al finalitzar la propera legislatura totes les empreses de més de 30 persones hauran de tenir implantades mesures efectives per a la igualtat: conciliació, teletreball, flexibilitat horària, igualtat salarial a igual mèrit..."

15 de novembre

18.45 h:"Millorar la vida dels barris, la convivència i les oportunitats de feina és el que més em preocupa."

17.20 h:"Enfrontar comunitats i cultures per a benefici electoral, o pel rèdit fàcil d'un titular, ho ha fet la dreta durant tota la legislatura. Quan ho fa l'esquerra és igual de criticable i lamentable".

14 de novembre

11.37 h: "Allà on vaig, veig gent i un país d'esquerres i progressista. No permetré que governi la dreta dura o maquillada".

13 de novembre:

11.23 h: "Estem arribant a Tarragona. Fa un dia magnífic. La premsa recull les nostres posicions. He rebut moltes trucades. ¡Seguim avançant!"

 

Notícies relacionades

12 de novembre:

9.00 h: "Un milió i mig de ciutadans no saben encara què votaran. Queden 15 dies. ¡Tot és possible! Estic més animat que mai."