Les frases dels candidats

Paraula de Joan

3
Es llegeix en minuts
Joan Puigcercós
Joan Puigcercós

President d'ERC

ver +

26 de novembre: 

12.30 h: "Encaro el darrer dia de campanya donant-vos dues raons per votar Esquerra aquest proper diumenge: perquè després del TC i el 10-J cal avançar nacionalment i que la ciutadania decideixi en un referèndum d'independència i per no retrocedir en les polítiques socials".

25 de novembre:

09.03 h:"Enmig de la campanya, avui cal que tots trobem una estona per recordar totes les persones mortes per violència de gènere i per reflexionar sobre les causes i les possibles solucions per eradicar aquesta xacra de la societat".

24 de novembre: 

"El joc del cara a cara sols provoca més desafecció. Queda clar que necessitem una llei electoral pròpia tal com fa anys que demanem des d'Esquerra".

23 de novembre: 

12.00 h:"Lluitem per aconseguir convocar un referèndum per la independència. Sense por! El fet mateix de convocar un referèndum ja és una victòria en si mateix per a tot el catalanisme."

22 de novembre:

16.12 h: "Ahir vaig oferir un pacte de país, no de govern, per defensar plegats amb CiU el concert econòmic a Madrid i, si no s'aconsegueix, convocar un referèndum d'independència. Mas va evitar contestar com sempre, sembla que prefereix entendre's amb el PP".

21 de novembre:

11.00 h: "Després d'un dissabte emocionant, avui fem camí cap a Santpedor, al Bages. Continuem parlant i explicant a la gent les nostres propostes i la gran feina feta aquests darrers anys al Govern. Cap enquesta fa arronsar la gent valenta d'Esquerra!".

20 de novembre:

16.26 h:"Emocionat per l'acte i la gran rebuda dels més de 2.000 valents i valentes que han vingut avui al Palau de la Música. Entre tots em feu sentir partícip d'un gran projecte i d'un gran objectiu! La llibertat!".

9.15 h: "Aquest migdia anem al Palau de la Música a fer-hi l'acte central de campanya. Ens hi esperaran més de 2.000 valents i valentes!".

19 de desembre:

17.08 h: "Camí del sud per l'autopista Pau Casals en direcció a les terres de l'Ebre, on ens esperen més de mil valents i valentes".

7.00 h:"Ho dic clar: Esquerra no donarà suport a cap govern ni investirà cap president que no accepti convocar un referèndum per la independència".

18 de novembre:

10.17 h:"Ahir va ser un dia molt llarg i profitós. Avui continuem amb la presentació de les propostes de Medi Ambient al Prat, al delta del Llobregat".

17 de novembre:

9.55 h:"Avui participo a Brussel·les en unes jornades de l'ALE al Parlament Europeu per parlar de la igualtat de les nacions europees al segle XXI".

16 de novembre:

14.30 h: "Sorprès per l'atenció que els ciutadans heu dedicat a la meva explicació a la blocada de diumenge. Més de 17.000 clics en un sol dia".

07.00 h: "Aquest matí participo en el debat Primera Plan@ d'El Periódico per reflexionar sobre els temes que haurien de centrar aquesta campanya electoral".

15 de novembre:

16.00:"El debat que poso sobre la taula no és l'anècdota del titular de diari, sinó el de la manca d'equitat fiscal. Aquest és el debat que reclamo".

09.30 h:"A http://blocs.esquerra.cat/puigcercos podeu llegir les raons sobre les meves paraules d'ahir a la Seu sobre l'esforç fiscal dels catalans".

14 de novembre:

11.19 h:"¡Pujo cap a la Seu d'Urgell travessant la meitat del país! Cal enfortir el Pirineu, una zona del país sovint oblidada per molts Governs".

13 de novembre:

15.31 h:"¡Estic impressionat per la gran rebuda de la gent del Penedès! Em fa agafar moltes forces per continuar treballant pel país i la seva gent!". 

 14.00 h:"¡Hem de ser valents! No podem permetre que el proper govern retalli les polítiques socials guanyades els darrers anys. Cap ciutadà s'ho mereix".

9.38 h:"M'agradaria que tots els partits polítics catalans fossin valents i defensessin al màxim els interessos de Catalunya. Tot aniria molt millor".

12 de novembre: 

Notícies relacionades

14.19 h:"Tot dinant, llegeixo l'article d'una de les ments més lúcides d'aquest país, el conseller Tresserras. Sempre l'encerta en l'anàlisi política".

8.00 h:"Avui començo el 1er dia de campanya amb un acte de comerç de proximitat al barri de Sants, aprofitaré per comprar la corbata per al debat de TV-3".