Temporada 2022-2023

Parets del Vallès guardona els millors esportistes de la temporada a la Nit de l’Esport

Juzgado conquista l’alcaldia de Parets gràcies al pacte entre el PSC i Sumem Esquerres

ERC creix i empata amb el PSC de Juzgado

Parets del Vallès guardona els millors esportistes de la temporada a la Nit de l’Esport

Ayuntamiento Parets

3
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Parets del Vallès va organitzar una nova edició de la Nit de l’Esport on es fa entrega dels reconeixements als millors esportistes i equips esportius de la temporada 2022-2023 del municipi. La cerimònia es va portar a terme al Teatre Can Rajoler, el 30 de juny, on es van realitzar l’entrega de guardons en les categories masculina i femenina.

La gala va estar presidida per l’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, la vicealcaldessa, Casandra Garcia, i la regidora d’Esports, O’hara Valdivia, que van participar en el parlament durant la cerimònia i en l’entrega dels guardons als premiats, juntament amb els representants dels clubs esportius.

L’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, va destacar que «la nostra valoració és altament positiva pel gran teixit esportiu i d’entitats i de clubs que tenim a Parets i per poder fer-los el reconeixement a les i els esportistes i clubs del nostre municipi en una jornada com aquesta. Volem aprofitar també per posar en valor i potenciar encara més l’esport femení als nostres clubs. La Nit de l’Esport es tracta d’una nit d’emocions i de goig de veure el reconeixement a l’esforç que durant tota la temporada fan els esportistes del nostre municipi».

La vicealcaldessa, Casandra Garcia, va apuntar que «estem molt contents i orgullosos de continuar, any rere any, omplint el magnífic Teatre de Can Rajoler d’esportistes del nostre municipi.

Som un referent a nivell comarcal i de país d’esport a Parets i volem felicitar els esportistes per la gran tasca que desenvolupen durant tot l’any, així com felicitar i agrair també tota la feina que fan els equips directius i la gent que s’implica a les nostres entitats esportives.

Com sempre, continuarem apostant pels equips femenins i inclusius del nostre municipi».

La regidora d’Esports, O’hara Valdivia, va explicar que «és un plaer estar en una nova edició de Gala de la Nit de l’Esport, que ja fa molts anys que la fem al nostre municipi. Es tracta d’un moment de trobada i reconeixement pels nostres esportistes i els nostres clubs que durant tota aquesta temporada han fet molt bona feina, així com una jornada en què estan acompanyats pels seus familiars i els seus clubs».

En aquesta edició, es van nominar 73 esportistes, entre els quals hi va haver: 39 esportistes masculins d’esports individuals i 34 esportistes femenines d’esports individuals. Quant als equips nominats, hi va haver sis equips masculins i tres de femenins. També es van entregar tres reconeixements pels premis Foment dels Valors.

Els guanyadors i guanyadores van ser Jan Lapuente Tomás (Club Atletisme) en la categoria Iniciació masculí d’esports individuals; Maria Barroso Duarte (Club Patí), en la categoria Iniciació femení d’esports individuals; Markel Fernández Flores (Club Futbol Sala), en la categoria Iniciació masculí d’esports d’equip; Carla Mora Castaño (Club Futbol), en la categoria Iniciació femení d’esports d’equip; Adrià Sánchez Trallero (Club Atletisme), en la categoria Base masculí d’esports individuals; Fiona Bernaldo Sánchez (Club Patí), en la categoria Base femení d’esports individuals; Miquel Astigarra Valero (Club Futbol), en la categoria Base masculí d’esports d’equip; Ivet Sorando López (Club Futbol Sala), en la categoria Base femení d’esports d’equip; Martí Ullar Calvo (Club Atletisme), en la categoria Promeses masculí d’esports individuals; Ivet Ashurts Nohales (Club Patí), en la categoria Promeses femení d’esports individuals; Joel Vera (Club Handbol), en la categoria Promeses masculí d’esports d’equip; Pau Berbegal Brun (Club Patí), en la categoria Sènior masculí d’esports individuals; Magda Gil Ramos (Club Atletisme), en la categoria Sènior femení d’esports individuals; Jordi Mas Masclans (Club Bàsquet), en la categoria Sènior masculí d’esports d’equip; Maite Ortega Bocanegra (Club Futbol Sala), en la categoria Sènior femení d’esports d’equip.

Notícies relacionades

Els Premis al foment dels Valors en l’Esport van ser per: Equip Inclusiu (Club Futbol Paredes), Lucas Ruiz Santiago (Centre Excursionista Parets); Campanya Cap nen sense joguina (Club Bàsquet Parets), el reconeixement esportista destacat va ser per Pau Ruiz Pérez (Club Futbol Parets); entre altres premis.

Més notícies de Parets a l’edició local d’EL PERIÓDICO