Millores a l’equipament municipal de Parets del Vallès

S’han fet dues actuacions, una al casal de Can Butjosa i una altra a les pistes d’atletisme

Millores a l’equipament municipal de Parets del Vallès

Ayuntamiento de Parets del Vallès

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Parets (el Vallès Oriental) llueix diverses millores als equipaments municipals. Concretament, s’han fet dues actuacions, una al casal de Can Butjosa i l’altra a les pistes d’atletisme.

Al casal de Can Butjosa s’hi ha reformat la cuina que s’utilitza per fer cursets per a adults i nens. En aquest sentit, el mobiliari que s’ha fet servir per a la reforma és d’acer inoxidable, atès l’ús que se n’ha de fer, per facilitar la neteja i per evitar que s’espatlli.

Mentre que a les pistes d’atletisme s’està substituint la il·luminació de la zona d’entrenament del club d’atletisme per llums led.

Notícies relacionades

L’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, ha explicat que «continuarem implementant totes les accions i destinant tots els recursos necessaris per posar al dia els nostres equipaments i que siguin tan sostenibles com es pugui. Estalviar i millorar és una de les nostres prioritats».

La regidora d’Equipaments, Laura Lozano, ha declarat que «apostar per posar al dia els nostres equipaments és prioritari per al nostre equip de govern. Creiem que és imprescindible mantenir-los perquè tots puguem gaudir de les activitats».