Dispositius mòbils

L’Ajuntament de Parets treu l’‘app’ tvParets

Es vol fomentar la participació en la vida pública de les associacions, el comerç, la cultura i les persones

L’Ajuntament de Parets treu l’‘app’ tvParets

ayuntamiento de parets

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Parets del Vallès (Vallès Oriental) ha presentat l’‘app’ tvParets, que es tracta d’una nova aplicació disponible per a dispositius mòbils que permet disfrutar dels continguts de la plataforma de vídeo local de tvParets.

TvParets és accessible per a tot el públic i s’hi pot accedir a través de qualsevol dispositiu digital mitjançant el portal web www.tvparets.cat i ara, també, a partir de l’‘app’ tvParets. Quant a l’aplicació, està disponible de manera gratuïta als dispositius Android, a Play Store, i als dispositius iPhone, a l’App Store.

L’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, destaca que «tvParets vol ser un mitjà més al servei de les nostres veïnes i veïns i les nostres entitats, que ens permet emetre esdeveniments de poble i fer retransmissions especials en directe».

Notícies relacionades

TvParets és una plataforma de vídeo de l’Ajuntament de Parets del Vallès que ofereix contingut de proximitat, amb l’objectiu de generar continguts de qualitat que informin de l’actualitat i fomentar la participació en la vida pública de les associacions, el comerç, la cultura i les persones. El canal disposa de les seccions següents: Carta, dividida en temàtiques de continguts; Directes, en què hi ha les retransmissions, i, per últim, Contacte, en què hi ha informació sobre on es troba i sobre com es pot fer la subscripció al butlletí.

Més notícies de Parets a l’edició local d’EL PERIÓDICO