Dia de les Dones

8-M a Parets: torna el Sopar de Dones i l’Espai CampoAmor per reivindicar els drets de la dona

  • DIRECTE | 8-M: últimes notícies sobre els actes i manifestacions per al Dia de la Dona a Barcelona i Catalunya

8-M a Parets: torna el Sopar de Dones i l’Espai CampoAmor per reivindicar els drets de la dona

ayuntamiento de parets

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La reivindicació del 8 de març –Dia Internacional de la Dona– arriba a Parets (Baix Llobregat) un altre any més amb una desena d’activitats, tallers, xerrades, itineraris i exposicions que s’allargaran durant tot el mes de març.

La sala d’exposicions de Can Rajoler va acollir divendres passat, 3 de març, l’exposició ‘Dones’ organitzada per l’AFP (Associació Fotogràfica Parets) que va servir per inaugurar la programació de les activitats del març de Dones. L’exposició mostra dones en un ampli ventall d’activitats per commemorar el mes dedicat a la dona i que estarà disponible fins al 26 de març. Una altra de les activitats que es van realitzar dins del marc del mes de març abans del 8-M ha sigut la ‘Marxa Violeta’, en la qual van assistir més de 200 persones del municipi.

Entre les activitats que destaquen també hi ha el ‘Sopar de Dones’, que es realitzarà el pròxim 31 de març. Aquesta activitat consistirà en una trobada on totes les persones inscrites han de portar un plat, consistent en un primer, un segon o unes postres, que s’acabaran compartint entre les participants en el sopar, i en les quals l’organització inclou la beguda.

Notícies relacionades

El pròxim 12 de març també es realitzarà la trobada a l’Espai Campoamor, que consistirà en un conjunt d’activitats com ioga i relaxació a les 10.00 h, un Brunch a les 11.30 h, i biodansa a les 12.00 h, a càrrec d’Alba Álvarez. En aquest sentit, tenen l’objectiu de convertir-se en un espai d’autocura i empoderador per a les dones.

Més notícies de Parets a l’edició local d’EL PERIÓDICO