Col·lectiu vulnerable

Parets cedeix l’ús de l’immoble de la plaça Mossèn Pere BatIIe per a persones amb diversitat funcional

Amb aquesta iniciativa es pretén afavorir l’autonomia, l’empoderament i la integració del col·lectiu de les persones amb diversitat funcional

Parets cedeix l’ús de l’immoble de la plaça Mossèn Pere BatIIe per a persones amb diversitat funcional
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Parets (Baix Llobregat) va aprovar ahir, 23 de febrer, al ple municipal extraordinari, l’expedient de cessió d’ús en precari de l’immoble de propietat municipal situat a la plaça Mossèn Pere BatIIe núm. 2, 5è 2a.

La proposta de l’ajuntament és oferir la vivenda a un projecte destinat a persones amb diversitat funcional. L’acord de la cessió d’ús del pis de la plaça Mossèn Pere BatIIe es va aprovar amb 10 vots a favor i 7 abstencions en la sessió plenària.

Notícies relacionades

Amb aquesta iniciativa es pretén afavorir l’autonomia, l’empoderament i la integració del col·lectiu de les persones amb diversitat funcional del municipi i les seves famílies, a més d’oferir una solució a aquesta necessitat al poble. En aquest sentit, el projecte inclou el suport i l’acompanyament en la transició cap a la millora de l’emergència social d’aquest col·lectiu vulnerable.

Més notícies de Parets a l’edició local d’EL PERIÓDICO