Animals

Parets acollirà la Jornada Animalista per promoure adopcions

L’objectiu de la jornada és conscienciar els ciutadans sobre el benestar animal i promoure la responsabilitat de les persones cap a les seves mascotes

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Parets (Vallès Oriental) acollirà la Jornada Animalista el 26 de febrer, a l’Espai Mirador de Gallecs, per conscienciar la població sobre el benestar animal i per donar difusió a la nova campanya gratuïta d’identificació d’ADN de l’Ajuntament de Parets.

La jornada consistirà en una exhibició d’obediència esportiva a càrrec de Rockadog, en una desfilada de gossos en adopció a càrrec de l’Associació de la Protectora d’Animals de Parets, i en una exhibició d’iniciació a l’agility a càrrec del Club Agility Santa Quitèria.

La Jornada Animalista comptarà amb els parlaments de l’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, de la regidora de Benestar Animal, Laura Lozano, i del president de l’Associació Protectora d’Animals de Parets, David Nocelo.

Notícies relacionades

A més, l’esdeveniment disposarà de les carpes de l’ajuntament, de l’Escola de la Natura, de l’Associació Protectora de Parets i dels col·laboradors de la jornada, conjuntament amb una representació de botigues canines i de veterinaris. L’objectiu de la jornada és conscienciar els ciutadans sobre el benestar animal, promoure la responsabilitat de les persones cap als seus gossos, mascotes i animals en general i fomentar les adopcions.

Més notícies de Parets a l’edició local d’EL PERIÓDICO