Mesura aprovada

Parets augmenta la plantilla de la Policia i incrementa un 2,5% les retribucions dels empleats públics

Amb la nova incorporació la plantilla arribarà a un total de 34 places

Parets augmenta la plantilla de la Policia i incrementa un 2,5% les retribucions dels empleats públics
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Parets del Vallès (Vallès Oriental) va aprovar el 26 de gener, al ple municipal ordinari i amb la unanimitat de tots els grups polítics municipals, la proposta relativa a l’aprovació de la relació de llocs de treball.

La mesura va rebre el suport de totes les formacions i preveu incrementar el cos de la Policia Local, que disposarà d’una nova plaça d’agent. En aquest sentit, el cos policial arribarà a un total de 34 places, de les quals 2 són per a sergents, 5 són per a caps i 27 són per a agents, incloent-hi la nova plaça creada. A més, el cos disposa de dos auxiliars administratius i dues places d’agents cíviques.

Notícies relacionades

D’altra banda, l’aprovació de la relació de llocs de treball també preveu l’augment en un 2,5% dels imports corresponents al complement específic segons al que s’indica a l’esborrany de la llei de Pressupostos Generals de l’Estat per al 2023. La relació de llocs de treball aprovada, a més, compta amb el vistiplau dels representants sindicals dels empleats públics de l’ajuntament.

Més notícies de Parets a l’edició local d’EL PERIÓDICO