Programació Nadal

Parets celebra la Fira de Nadal amb comerços locals i activitats per a tots els públics

Els assistents van omplir les parades de la plaça i van gaudir de les múltiples propostes pensades per a tots els públics durant tot el cap de setmana

Parets celebra la Fira de Nadal amb comerços locals i activitats per a tots els públics

ayuntamiento de Parets

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La màgia de Nadal va tornar als carrers de Parets (Vallès Oriental) amb una àmplia programació d’activitats per celebrar la Fira de Nadal, a la plaça de la Vila, amb parades dels comerços i entitats del municipi el 3 i 4 de desembre, després de l’encesa de llums.

Els assistents van omplir les parades de la plaça i van gaudir de les múltiples propostes pensades per a tots els públics durant tot el cap de setmana. L’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, va voler destacar que l’objectiu de la Fira de Nadal «és fer una fira amb el comerç local i pensem que aquest era un esdeveniment llargament esperat, que la gent tenia moltes ganes de sortir a passejar i de visitar-la». Juzgado va voler destacar que «a part de la fira, es van preparar moltes activitats durant els dos dies que van tenir una participació per part de la gent espectacular. Vam voler que la gent ho passés bé».

El 3 de desembre van tenir lloc tallers infantils a càrrec de l’Agrupament Escolta i Guia Sant Jaume; el taller de castellers, a càrrec de la colla castellera Manyacs; la cercavila del Capgròs de la grossa de Nadal a càrrec d’El Mirall; l’espectacle infantil a càrrec de la Companyia Més Tumàcat; el Gall de Parets, cercaviles de la Colla Gegantera de Parets; i les ‘Danses Esbojarrades’, de la Companyia La Sal dels Mars.

Notícies relacionades

La programació de la Fira de Nadal va seguir el 4 de desembre amb el taller de figures de fang a càrrec de l’Agrupació Pessebrista de Parets; la cartera Reial i tallers infantils a càrrec de l’Agrupament Escolta i Guia Sant Jaume; la ‘Christmas Storytimes’ a càrrec de Kids&Us Parets; el teatre itinerari amb l’espectacle ‘The Bellboy’, de la Companyia Karlus; i el concert de gòspel a càrrec del grup The Gourmets Vocal Quartet, a l’església de Sant Esteve.

Més notícies de Parets a l’edició local d’EL PERIÓDICO