Teatre Can Rajoler

L’espectacle ‘Ara batega el cor’ a Parets recapta més de 900 euros per a La Marató

L’actuació va anar a càrrec del grup La il·lusió no té edat i va estar organitzada per l’Ajuntament de Parets del Vallès amb la col·laboració del Casal de Ca n’Oms

L’espectacle ‘Ara batega el cor’ a Parets recapta més de 900 euros per a La Marató

ayuntamiento de Parets

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Parets del Vallès (Vallès Oriental) va celebrar l’espectacle de playback ‘Ara batega el cor’, el 26 de novembre, al Teatre Can Rajoler, amb una recaptació solidària de 933 euros en la venda d’entrades (3 euros cada entrada), que van anar íntegrament a la causa de La Marató de TV3 dedicada aquest any a les malalties cardiovasculars.

L’actuació va anar a càrrec del grup La il·lusió no té edat i va estar organitzada per l’Ajuntament de Parets del Vallès amb la col·laboració del Casal de Ca n’Oms.

L’espectacle va comptar amb la presència de la vicealcaldessa de Parets del Vallès, Casandra Garcia, la regidora de Persones Grans, Maria Gorina, i les regidores Rosa Martí i Gemma Garcia.

La Marató de TV3

Notícies relacionades

L’edició d’aquest any de La Marató de TV3 està dedicada a les malalties cardiovasculars, amb l’objectiu de recaptar els màxims diners possibles per lluitar per la causa. L’any passat, l’edició va posar el focus en la salut mental i va recaptar més de 12 milions d’euros, que permetran finançar 36 projectes d’investigació, liderats per 81 equips d’experts en salut mental.

Més notícies de Parets a l’edició local d’EL PERIÓDICO