Durant l’octubre

Parets celebra la 15a edició del cicle de cine solidari ‘La mirada dels altres’

Es tracta d’un projecte d’intercanvi social que vol donar a conèixer els moviments migratoris humans.

Parets celebra la 15a edició del cicle de cine solidari ‘La mirada dels altres’

ayuntamiento de Parets

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Parets (Vallès Oriental) celebra un altre any més el cicle de cinema solidari ‘La mirada dels altres’, que aquest any, en la seva 15a edició, inclourà una exposició, la projecció de dues pel·lícules i un espectacle familiar, durant el mes d’octubre al Centre Cultural Can Rajoler. ‘La mirada dels altres’ es tracta d’un projecte d’intercanvi social organitzat pel Servei d’Acollida del consistori de Parets que vol donar a conèixer els moviments migratoris humans.

La primera pel·lícula que es podrà veure serà ‘Sis dies corrents’ (2021), el divendres 14 d’octubre, a les 20 h, dirigida per Neus Ballús. El film tracta sobre la història de sis dies en la vida d’uns treballadors d’una petita empresa, on s’explica les situacions que s’esdevenen quan han de fer una reparació, alhora, veiem les relacions que sorgeixen entre ells i un client.

La segona pel·lícula, ‘Historia de amor y deseo’ (2021), es projectarà el 21 d’octubre, a les 20 h, dirigida per Leyla Bouzid. El fil aborda com un jove francès d’origen algerià s’enamora d’una noia tunisiana nouvinguda a París i intenta resistir-se al fort desig que l’aclapara.

D’altra banda, el cicle també inclou l’exposició ‘15 anys acollint i compartint’, una mostra fotogràfica del quinzè aniversari del Servei d’Acollida, amb imatges de diferents activitats programades al llarg dels últims quinze anys. L’exposició podrà veure’s del 14 d’octubre a l’1 de novembre.

Notícies relacionades

El cicle també inclourà l’espectacle familiar ‘Baobab’, sobre les persones que es veuen obligades a migrar per la guerra, que han de marxar de casa i de la seva terra i necessiten l’acollida dels qui els rebran. L’espectacle es realitzarà el diumenge 9 octubre, a les 18 h, al Teatre Can Rajoler.

Més notícies de Parets a l’edició local d’EL PERIÓDICO