Urbanisme

Parets talarà el cedre de la plaça Font de la Salut el 25 d’agost

La decisió s’ha pres després d’haver realitzat una inspecció visual i haver comprovat que el cedre està «completament sec» i que té «branques principals seques i fissurades»

Parets talarà el cedre de la plaça Font de la Salut el 25 d’agost
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El servei de verd urbà de Parets (Vallès Oriental) farà una «tala controlada» del cedre ubicat a la plaça Font de la Salut el 25 d’agost després d’haver realitzat una inspecció visual de l’arbre.

La decisió s’ha pres després de realitzar aquest estudi visual i comprovar que el cedre està «completament sec, no té composició foliar viva i moltes branques principals estan seques i fissurades».

Tenint en compte l’estat de l’arbre, s’ha conclòs que suposa un risc –incrementat amb episodis meteorològics adversos– que podria culminar amb branques importants trencades i fins i tot amb la caiguda completa de l’arbre. Així, dijous vinent, 25 d’agost, es realitzarà la tala controlada del cedre.

Notícies relacionades

A l’hivern, quan comenci l’època de plantació de l’arbratge corresponent a aquella època de l’any, es plantarà un nou arbre que substituirà el mític cedre.

Més notícies de Parets a l’edició local d’EL PERIÓDICO