21, 22, 23 i 24 de gener

Parets es prepara per a la Festa Major d’Hivern

Serà un cap de setmana ple d’activitats per a tota la ciutadania del municipi

Parets es prepara per a la Festa Major d’Hivern

Ayuntamiento de Parets

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Parets (Vallès Oriental) donarà el tret de sortida a la Festa Major d’Hivern aquest 22 de gener a la plaça de la Vila, on s’anunciarà l’inici de la festivitat. Les quatre campanes de l’església Sant Esteve ressonaran a les 10 h pels carrers del municipi per avisar els ciutadans que s’ha iniciat la Festa Major d’Hivern.

A les 11 h entraran a la plaça les figures de Parets, i a la mateixa hora, a l’aparcament de la Linera, se celebrarà la V Trobada i Plantada de Bestiari Diables Parets, amb diferents convidats. A les 12 h es farà la presentació de les bèsties el seu ball tradicional.

El mateix dissabte, el Casal Can Butjosa acollirà la XXIV Calçotada Popular amb un espectacle de gegants com a preàmbul. Després del dinar hi haurà una mostra d’activitats de les entitats amb una masterclass de balls llatins de l’Associació de Ball Saló Parets, i exhibició de sevillanes per part de l’Associació FlamenContemporani.

El diumenge 23 de gener hi haurà la XXIV Trobada i Plantada de Gegants a les 10 h al Poliesportiu Municipal Joaquim Rodríguez. A les 11.30 h es farà una cercavila de Gegants que recorrerà el Barri Antic del pavelló fins a la plaça de la Vila. Tota la tarda estarà plena d’activitats fins a les 18 h, que hi haurà un taller de tècniques de combat.

VIII Fira Medieval

El dissabte 22 i el diumenge 23 de gener, entre les 11 i les 22 h, al Barri Antic es podrà passejar per les parades del VIII Parets Medieval, una fira medieval amb activitats per a tots els públics.

Notícies relacionades

Els dos dies es farà una cercavila musical amb La Torna i hi haurà un espai de jocs de fusta. Diumenge a les 13.05 h es farà el pagament de soldats als membres del campament i a les 13.30 h es farà el ball dels gegants amb l’exhibició de totes les colles per tancar la jornada.

Més notícies de Parets a l’edició local d’EL PERIÓDICO