Nadal

Parets es prepara una Fira de Nadal plena d’activitats

Com cada any, es col·locarà el tradicional arbre dels desitjos a la plaça de la Vila

Parets es prepara una Fira de Nadal plena d’activitats

Ayuntamiento de Parets

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Fira de Nadal de Parets (Vallès Oriental) arriba a la plaça de la Vila els dies 5 i 6 de desembre amb diferents activitats i parades de comerços i entitats locals.

La fira donarà el tret de sortida diumenge dia 5 de desembre, d’11 h a 14 h, amb l’arribada de la cartera reial, que recollirà les cartes dels nens i nenes del municipi. Es faran diverses activitats, com tallers a càrrec de l’Agrupament Escolta i Guia Sant Jaume.

D’altra banda, a les 12 h s’acollirà a l’església de Sant Esteve el concert ‘Negro Spirituals, Gospel and Soul’, de The Gourmets Vocal Quartet, i per acabar la jornada, a les 17 h, es podrà veure l’actuació ‘Un Nadal amb swing’, un espectacle de ballarins professionals de swing, claqué i lindy hop.

Dilluns, 6 de desembre, el dia començarà de nou amb la cartera reial i diversos tallers de jocs. A les 11.30 h hi haurà el pessebre i a les 12 h tindrà lloc l’espectacle de màgia ‘Mag Esparragow’, que es tornarà a fer a les 17 h.

Notícies relacionades

Com cada any, es col·locarà el tradicional arbre dels desitjos a la plaça de la Vila, perquè qualsevol pugui penjar un desig per al nou any.

Més notícies de Parets a l’edició local d’EL PERIÓDICO