Consulta Ciutadana

Més de 1.000 veïns de Parets ja han participat en la consulta sobre el parc Sot d’en Barriques

  • La votació, que pretén resoldre si el parc s’ha de tancar perimetralment o no, finalitzarà divendres 12 de març

  • Es pot participar telemàticament o presencialment

  • Poden votar tots els residents de Parets que siguin majors de 18 anys

Més de 1.000 veïns de Parets ja han participat en la consulta sobre el parc Sot d’en Barriques
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Parets ja ha registrat més de 1.000 vots en la consulta ciutadana sobre el tancament perimetral del parc Sot d’en Barriques. El període de votacions, que va arrencar dijous passat 25 de febrer, finalitzarà aquest divendres 12 de març.

La votació, explica el consistori, neix amb la voluntat que els veïns puguin decidir si el parc ha de continuar obert o, per contra, ha de tancar-se perimetralment. Així, des del govern local plantegen dues opcions: que el parc continui com fins ara o que el seu accés quedi restringit amb una tanca perimetral.

En la consulta poden participar tots els residents del municipi majors de 18 anys. Per emetre el vot, cada veí haurà d’apuntar el seu nom, cognoms, DNI i marcar una de les opcions proposades.

Notícies relacionades

Les votacions es poden fer de manera telemàtica a través de la web municipal o presencialment als equipaments locals i a través dels enquestadors que hi ha als mercats ambulants i a peu de carrer. Es pot votar amb el butlleta retallable del butlletí municipal 205 o amb les butlletes impreses que hi ha en els punts de votació.

Més notícies de Parets a l’edició local de EL PERIÓDICO