Residències

La Residència Pedra Serrada de Parets celebra un concert en homenatge als seus professionals

  • L’acte ha consistit en un espectacle musical que ha combinat la música en directe amb la projecció de fotografies dels professionals del centre

  • Celebrat dimecres passat, l’esdeveniment ha volgut commemorar les tasques de cures i acompanyament a les persones grans dels professionals del centre

La Residència Pedra Serrada de Parets celebra un concert en homenatge als seus professionals
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Residència Pedra Serrada de Parets va acollir dimecres passat un concert audiovisual en homenatge als professionals del centre per commemorar les tasques de cures i acompanyament de les persones grans durant la pandèmia

L’acte, organitzat per la Fundació Sanitària Mollet, encarregada de gestionar el centre, ha consistit en un espectacle musical ideat per l’Associació de Musicoterapeutes i Arterapeutes de Catalunya (AMACAT) amb la col·laboració del Centre d’Estudis Musicals María Grever de Parets que ha combinat música en directe amb la projecció de fotografies dels professionals del centre a la façana de l’equipament.

«L’esdeveniment en qüestió neix de la voluntat de les dues entitats de mostrar la feina dels professionals i la importància de les cures que han proporcionat, proporcionen i proporcionaran als nostres avis també a nivell emocional», explica Lourdes Cuellas, musicoterapeuta d’AMACAT.

Per la seva part, el director de la Fundació Sanitaria Mollet, Jaume Duran, remarca que «més enllà de cuidar i vetllar, els professionals de la residència estimen les persones que l’habiten i, en aquest període tan complex, no podríem haver-ho fet sense ells».

El recolzament de l’Ajuntament de Parets

L’Ajuntament de Parets s’ha afegit a l’homenatge recordant que «els professionals de la residència s’han convertit en les mans, braços i cor d’aquells fills, filles, nets i netes que els confien la nostra gent gran, pilar bàsic de la nostra societat i de qui tenim molt a aprendre».

L’alcalde de Parets, Jordi Seguer, ha volgut destacar el recolzament de les famílies dels avis i àvies, «que són qui l’han passat pitjor i que continuen donant el seu recolzament a la residència». «Des de l’Ajuntament continuem donant tot el nostre recolzament i hem aprofitat l’experiència de la pandèmia per continuar millorant amb la remodelació del pati interior, un espai del que bé aviat ja podran gaudir», afegeix el regidor.

Notícies relacionades

El concert, que s’ha retransmès en directe per evitar aglomeracions, pot tornar a veure’s a través de la pàgina de Facebook del Centre d’Estudis Musicals María Grever de Parets.

Més notícies de Parets en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA