ACCIONS MUNICIPALS

Parets inaugurarà el Nadal aquest divendres amb l'encesa de llums nadalencs

L'objectiu principal d'aquest enllumenat, que s'encendrà de 17.30 h fins a la mitjanit, és «dinamitzar les zones comercials de Parets

Com a novetat, s'il·luminaran els carrers de Víctor Català, de Sant Joan Bosco, de la zona comercial Av. d'Espanya i l'espai central del parc del Sot d'en Barriques

101109-vistes-parets-generals 2

101109-vistes-parets-generals 2

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El pròxim divendres 4 de novembre tindrà lloc a Parets l’encesa de llums de Nadal, que il·luminaran els carrers del municipi fins al 6 de gener, coincidint amb la dia de Reis.

L’objectiu principal d’aquest enllumenat, que s’encendrà de 17.30 h fins a la mitjanit, és «dinamitzar les zones comercials de Parets. L’enllumenat nadalenc pretén donar calidesa i ambient a un Nadal que aquest any serà diferent per la pandèmia de Covid», declara l’ajuntament.

Així, els llums de Nadal ja s’han instal·lat als carrers habituals, com l’avinguda de Francesc Macià, el carrer Major, el carrer de Sant Antoni, el carrer de Monistrol, el carrer del Raval, el carrer de la Mina, l’avinguda de Catalunya i l’avinguda de l’Estació.

Les novetats d’aquest any

A més, explica el consistori, també s’adornarà l’edifici de l’ajuntament i el balcó, així com les moreres de la plaça de la Vila i les entrades al municipi de l’avinguda de Catalunya i Francesc Macià.

Com a novetat, aquest any s’il·luminaran els carrers de Víctor Català, de Sant Joan Bosco, de la zona comercial de l’avinguda d’Espanya amb el carrer d’Anselm Clavé i l’espai central del parc del Sot d’en Barriques.

Notícies relacionades

D’altra banda, s’adornaran els arbres de la rotonda ubicada a l’avinguda de Lluís Companys amb el carrer de Sant Antoni. També s’il·luminaran els arbres de Nadal instal·lats a la plaça de la Vila, a Doctor Trueta i al parc del Sot d’en Barriques.

Més notícies de Parets en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA