25 I 26 DE SETEMBRE

Un dispositiu especial de la policia de Parets posa 37 denúncies a gent que no portava mascareta durant aquest cap de setmana

El dispositiu, que ha comptat amb el recolzament dels Mossos d'Esquadra en certes franges horàries, ha realitzat fins a 76 identificacions

L'alcalde de Parets apel·la a la «responsabilitat ciutadana» i ressalta que tots han de col·laborar «per reduir riscos i evitar un confinament».

policia-local-parets

policia-local-parets

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La regidoria de Seguretat Ciutadana de Parets ha organitzat un dispositiu especial de vigilància format per tres patrulles de la policia local que han actuat durant la tardanit matinada de divendres passat 25 i dissabte 26 de setembre. El dispositiu ha comptat, en certes franges horàries, amb el recolzament dels Mossos d’Esquadra. 

En el període d’activitat d’aquest dispositiu, segons les xifres compartides pel consistori, s’han realitzat un total de 37 denúncies per no portar mascaretacinc per consum o possessió de substàncies estupefaents set per incompliment de les ordenances municipals quant al consum d’alcohol en la via pública.

D’altra banda, també s’han realitzat 76 identificacions a persones que es trobaven en grups que superaven la concentració màxima autoritzada, un detingutsis actes d’entrega de menors als seus familiars o tutors, sis denúncies per falta de respecte a l’autoritat i s’ha aixecat una acta de denúncia per facilitar dades falses o inexactes durant un procés d’identificació. 

L’alcalde de Parets apel·la a la «responsabilitat ciutadana»

L’alcalde de Parets i regidor de Seguretat Ciutadana, Jordi Seguer, ha valorat «molt positivament l’esforç en l’actuació de la policia local» i ha apel·lat a la «responsabilitat de la ciutadania [...]. Hem d’intentar intensificar al màxim aquestes mesures i necessitem que tothom col·labori per reduir riscos i poder evitar un confinament a Parets». 

Notícies relacionades

Per la seva part, des de la regidoria, «no es descarta repetir aquest dispositiu» així com aplicar altres mesures de conscienciació amb l’objectiu de fer complir la normativa a «totes aquestes persones que continuen sense fer cas de les recomanacions i normatives implementades per combatre la Covid-19». 

Més notícies de Parets a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA