NOVA NORMALITAT

Parets impulsa un taller de «benestar emocional» per aprendre a gestionar les emocions després de la pandèmia

La iniciativa està enfocada per a la gent gran del municipi, concretament als majors de 60 anys. Es faran sessions informatives el 16 i 18 d'aquest mes

Pretén oferir eines psicològiques i socioemocionals per aprendre a afrontar «la por que pot generar la nova època en què vivim»

zentauroepp46851583 gente mayor190321113254

zentauroepp46851583 gente mayor190321113254 / RICARD CUGAT

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La regidoria de Gent Gran de Parets del Vallès impulsa un taller de benestar emocional per a la gent gran, enfocat a «aprendre a gestionar les emocions després de l’època de crisi», en relació amb la situació postpandèmia. 

El taller, que segons informa el consistori està dirigit a majors de 60 anys, pretén oferir eines psicològiques socioemocionals per aprendre a «fer front a la por que pot generar la nova època en què vivim»

L’Ajuntament ha explicat que les sessions presencials, totalment gratuïtes, estaran impartides per la psicòloga Isabel Erill i que tindran una durada de 2 hores.

Notícies relacionades

Els tallers es portaran a terme als tres casals per a gent gran i «compliran les mesures d’higiene, distància i seguretat». L’ús de mascareta és obligatori.

Més notícies de Parets a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA