per als socis

Els usuaris de la piscina Miguel Luque de Parets podran accedir gratis a la piscina d'estiu

Paral·lelament, l'ajuntament compensarà les quotes de socis arran del tancament de la instal·lació municipal, primer per una avaria i després per l'estat d'alarma

corefo-006-1593511414

corefo-006-1593511414

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament de Parets del Vallès i l’entitat de lleure Corefo han renovat l’acord perquè els abonats de la piscina municipal Miguel Luque puguin accedir gratuïtament a les instal·lacions de la piscina descoberta de la Corefo durant l’estiu.

D’acord amb el conveni de col·laboració, les persones abonades podran fer ús de la piscina d’estiu i de les seves instal·lacions entre el 13 de juliol i el 13 de setembre.

Per poder accedir a la Corefo, serà imprescindible recollir prèviament el carnet a la piscina municipal Miguel Luque. Davant la situació excepcional provocada per la Covid-19, l’aforament a la piscina serà limitat i pot donar-se el cas que no s’hi pugui accedir si l’aforament és complet, avisen des de l’ajuntament.

Compensació de les quotes 

Arran del tancament de piscina Miguel Luque, primer per una avaria en el sistema d’escalfament de l’aigua, i posteriorment pel decret d’estat d’alarma per la Covid-19, l’ajuntament compensarà les quotes als socis.

En primer lloc, no s’efectuarà el cobrament de les quotes corresponents al segon i tercer trimestre d’aquest any. En la quota corresponent al quart i últim trimestre es compensarà l’import equivalent a 55 dies, que correspon als 36 dies en què l’equipament va estar tancat a causa de l’avaria en el sistema d’escalfament de l’aigua i al tancament obligat pel decret d’estat d’alarma per la Covid-19.

En el cas dels abonats donats de baixa, es procedirà al reintegrament en el compte bancari on estava domiciliat el pagament.

Durant tot aquest període de tancament, s’ha aprofitat per avançar part de l’actuació de la millora prevista a la piscina que inclou, entre d’altres, el nou vestíbul, un nou sistema de control d’accés i lavabos adaptats.

Notícies relacionades

Així mateix, s’ha aprovat el projecte de reparació del vas principal de la piscina, que s’executarà durant el període estival, i que permetrà donar solució al problema de fugues existent. L’obertura de les instal·lacions es preveu per a l’1 d’octubre del 2020.

Més notícies de Parets