impostos

Parets redistribueix el calendari fiscal per al pagament de taxes i impostos a l'Ajuntament

Es fixen noves dates per a l'impost sobre vehicles de tracció mecànica, la taxa del cementiri municipal i la taxa de guals, a més de l'ampliació del termini del pagament de l'IBI

ajuntament-parets

ajuntament-parets

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Regidoria d’Hisenda de l’Ajuntament de Parets del Vallès, encapçalada per Carme Herrero, ha arribat a un acord amb l’Organisme de Recaptació i Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona per a la redistribució del calendari de pagament de les diferents taxes i impostos per a aquest 2020 que s’han vist afectades per la situació actual, a causa de la pandèmia per la Covid-19.

Així, es fixa una nova data per al pagament dels rebuts de l’impost sobre vehicles de tracció mecànica (IVTM), que passa del 4 de maig al 2 de juny, i per als no domiciliats el període voluntari s’amplia del 2 de març fins al 2 de juny, en comptes de finalitzar el 4 de maig, com estava previst.

Quant a la taxa del cementiri municipal, el període de pagament voluntari de rebuts no domiciliats serà del 3 d’abril al 3 de juny, i per als rebuts domiciliats s’estableix el pagament per al 2 de juny.

La taxa per a l’entrada de vehicles-guals es farà efectiva, en el cas dels rebuts no domiciliats (període voluntari), entre el 4 de maig i l’1 d’octubre, i per als domiciliats la data de pagament serà l’1 d’octubre del 2020.

D’altra banda, l’Ajuntament de Parets ja va ampliar el termini del pagament voluntari del rebut de l’impost de béns immobles (IBI). La data de pagament per als rebuts domiciliats serà l’1 d’octubre, en lloc de l’1 de juliol. Els rebuts es podran abonar en un sol pagament o bé fraccionar en quatre parts.

Els rebuts no domiciliats s’hauran de pagar íntegrament entre el 4 de maig i l’1 d’octubre.

Aquest any, el rebut de l’IBI incorporarà ja la rebaixa del 2,5% aprovat en el ple de les ordenances fiscals l’octubre del 2019.

Notícies relacionades

El calendari fiscal per a aquest 2020 a Parets del Vallès es pot consultar íntegrament a la pàgina web de l’Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona.

Més notícies de Parets