per la crisi del coronavirus

Parets del Vallès amplia fins a l'1 d'octubre del 2020 el pagament no domiciliat de l'IBI

Els rebuts que estiguin domiciliats es podran pagar de manera íntegra o bé en quatre fraccions fins a l'1 de desembre

110214-fotos-aries-helicopter 98-1583230814

110214-fotos-aries-helicopter 98-1583230814

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Regidoria d’Economia i Hisenda de l’Ajuntament de Parets del Vallès ha arribat a un acord amb l’Organisme de Recaptació i Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona per ampliar el termini del pagament voluntari del rebut de l’Impost sobre Béns Immobles (IBI) fins a l’1 d’octubre. 

El període de pagament començarà el 4 de maig i finalitzarà l’1 d’octubre per als rebuts no domiciliats, que s’hauran de pagar íntegrament.

Els rebuts que estiguin domiciliats es podran pagar de manera íntegra o bé en quatre fraccions.

Sobre l’IBI domiciliat

Arran de la crisi del coronavirus i l’estat d’alarma i per donar més facilitats a la ciutadania, l’Ajuntament cobrarà el rebut de l’IBI sencer, si està domiciliat, l’1 d’octubre en lloc de l’1 de juliol, per tant es retarda tres mesos.

En el cas que el pagament estigui fraccionat els pagaments es faran: l’1 de juliol, l’1 d’octubre, el 2 de novembre i l’1 de desembre.

Els rebuts de l’IBI incorporaran per primera vegada una rebaixa del 2,5% tal com es va aprovar en el ple d’ordenances fiscals d’octubre del 2019. El compromís és ampliar la rebaixa fins al 10%, amb un 2,5 anual fins a 2023, complint un dels punts del programa de govern de les tres forces polítiques.

D’altra banda, l’impost de guals es pagarà amb els rebuts no domiciliats (període voluntari) entre el 4 de maig i l’1 d’octubre.

Notícies relacionades

Els rebuts domiciliats dels guals es cobraran l’1 d’octubre del 2020.

Més notícies de Parets