vigilància per drons

Les sancions per no complir el confinament a Parets del Vallès es redueixen a la meitat

També disminueixen els ingressos per Covid-19 a l'Hospital de Mollet

200321-dron-coronavirus-policia-local-web12

200321-dron-coronavirus-policia-local-web12 / memoria de pez

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Policia Local de Parets del Vallès ha registrat una disminució en el nombre de sancions que interposen a persones que no compleixen la normativa de confinament, decretada per l’estat d’alarma a causa de la crisi sanitària. 

El percentatge aproximat de sancions que s’ha registrat durant la setmana passada suposa un 50% menys respecte a l’anterior, segons explica l’Ajuntament de Parets en un comunicat.

La localitat vallesana va ser de les primeres a instaurar un sistema de vigilància i control de la població mitjançant drons.

Reducció dels ingressos

Una situació similar viu l’Hospital de Mollet, centre sanitari de referència de Parets del Vallès, que ha experimentat una reducció dels ingressos a causa del coronavirus. 

Actualment, l’hospital té ingressades 92 persones amb Covid-19. Les altes continuen augmentant; en total, al centre hospitalari se n’han donat 314 acumulades. 

Notícies relacionades

El nombre de defuncions acumulades fins ara han sigut 72, segons han informat en un comunicat, del qual s’ha fet ressò l’Ajuntament de Parets.

Més notícies de Parets