concurs de disfresses

Parets del Vallès repartirà premis de fins a 600 euros a les millors comparses del Carnaval

El 'Rei Carnaval' arribarà a la localitat el 23 de febrer per presidir la tradicional cercavila de disfresses

Per participar en el concurs, els interessats s'hauran d'inscriure a l'entitat Can Rajoler

140302-carnestoltes web-99-1581677656

140302-carnestoltes web-99-1581677656

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Diumenge, 23 de febrer, Sa irreverent Majestat, el Rei Carnaval, presidirà un any més la tradicional cercavila de disfresses pels carrers de Parets del Vallès, que tindrà lloc a partir de les 10h, amb sortida del carrer Monistrol i arribada al Poliesportiu Municipal Joaquim Rodríguez.

Com en les edicions anteriors, el Carnaval repartirà premis a les millors disfresses i a la creativitat de grans i petits. 

En la categoria infantil, hi haurà tres premis individuals de 200, 100 i 50 euros, i dos premis de comparses (a partir de 5 components) de 300 i 150 euros. 

Quant a la categoria individual adulta, hi haurà tres premis de 300, 200 i 100 euros i dos més per a la categoria de comparses (a partir dels 5 components) de 600 i 300 euros en efectiu i dos premis locals de 300 i 150 euros en efectiu. 

Les comparses s’han d’inscriure prèviament a l’entitat Can Rajoler, on se’ls donarà les normes de participació.

Carnaval a Cal Jardiner

El Casal de Joves Cal Jardiner també organitza un Carnaval molt participatiu. Serà el dissabte 22 de febrer, a les 17h, al mateix equipament. Durant la festa hi haurà xocolatada i música d’ambient per a les persones disfressades que es facin una foto en el ‘photocall’ i etiquetin @caljardiner. També hi haurà disfresses extra per als despistats.

Talls de trànsit

L’avinguda Catalunya, entre l’avinguda Francesc Macià i el carrer Monistrol, estarà tancada al trànsit durant tot el recorregut. De 9 a 11h no es podrà aparcar al carrer Monistrol i de 10 a 14h no es podrà aparcar davant el pavelló.

Pel que fa a l’afectació del servei d’autobusos, els que tenen servei diumenge al matí no podran fer les parades habituals. 

Notícies relacionades

Afecta totes les parades dels autobusos interurbans que s’aturin a l’avinguda de Catalunya, en el pas per l’estació de RENFE i els que tenen la connexió amb Mollet del Vallés. Únicament es podrà utilitzar la parada del carrer Víctor Català – Camp de futbol de la línia e7.

Més notícies de Parets