multes des de 50 a 750 euros

Parets del Vallès tramita les tres primeres sancions per abocaments no permesos a la via pública

Gràcies a la instal·lació de la càmera de videovigilància s'ha pogut conèixer la identitat dels tres infractors: dues empreses de pintures i construcció i una veïna del barri de Cerdanet

seguretat-abocaments-no-permesos

seguretat-abocaments-no-permesos

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els serveis jurídics de l’Ajuntament de Parets del Vallès han iniciat els tràmits per sancionar dues empreses i una veïna del municipi que van fer abocaments no permesos a la zona exterior dels contenidors del carrer de Jaume Urgell amb Enric Ballera, al barri Cerdanet. 

En les pròximes setmanes el consistori tramitarà les sancions que aniran entre un mínim de 50 i un màxim de 750 euros per la tipologia d’infracció.

Càmeres de videovigilància

Gràcies a la instal·lació de la càmera de videovigilància s’ha pogut conèixer la identitat dels tres infractors: dues empreses de pintures i construcció i una veïna del mateix barri.

La instal·lació d’aquesta càmera ha reduït de manera considerable el nombre d’abocaments incontrolats però encara no ha aconseguit extingir-los del tot. 

El servei de videovigilància registra durant les 24 hores la zona de contenidors d’escombraries i, a més, és molt útil per a la regulació del trànsit.

Notícies relacionades

Durant el primer semestre d’aquest any es posarà en marxa una campanya per fomentar el bon civisme i, a més, es treballa per a la implementació de noves càmeres en punts del municipi on sovint s’acumulen residus fora dels contenidors de recollida selectiva.

Més notícies de Parets