projecte d'estudi assistit

Primera sessió d'acollida a les persones contractades amb els Plans d'Ocupació Local del Servei d'Educació de Parets

L'objectiu és la contractació de professionals amb un perfil pedagògic, que puguin recolzar els alumnes i els docents i afavoreixin una formació integral

plans-docupaci-educaci

plans-docupaci-educaci / memoria de pez

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest dimecres, 8 de gener, ha tingut lloc, a l’edifici consistorial, la sessió d’acollida i benvinguda a les quatre persones contractades a través dels Plans d’Ocupació Local que desenvoluparan la seva tasca en el marc del projecte d’estudi assistit del Servei d’Educació de l’Ajuntament de Parets del Vallès.

L’objectiu d’aquests Plans d’Ocupació és la contractació de professionals en l’àmbit de l’educació amb un perfil pedagògic, que puguin recolzar els alumnes i els docents i afavorir una formació integral.

Recolzament a alumnes i docents

L’estudi assistit és un projecte educatiu que busca afavorir l’èxit escolar i ajudar els alumnes a adquirir actituds positives per a l’aprenentatge, promovent el desenvolupament professional de persones en situació d’atur, mitjançant l’adquisició de competències i d’experiència laboral.

El programa preveu, amb la convocatòria de Plans d’Ocupació de perfil pedagògic, la contractació d’una persona per a cada centre educatiu del municipi, tant públics com concertats.

L’objectiu d’aquestes contractacions és recolzar alumnes i docents en diferents tasques, tant dins com fora de l’horari lectiu. Parets del Vallès, en coordinació amb els centres educatius, proposa incloure perfils pedagògics per oferir una oportunitat professional rellevant a persones aturades, que pugui servir per consolidar-se a nivell laboral.

Notícies relacionades

El programa va dirigit, d’una banda, als mateixos beneficiaris del Pla d’Ocupació: docents, estudiants d’últim any de carrera, etc., a la recerca de feina; i, de l’altra, als nens i joves dels centres educatius de Parets amb certes dificultats en l’aprenentatge, perquè puguin millorar els seus resultats acadèmics.

Més notícies de Parets