Els dies 3 i 4 de gener

VadeNadal, l'espai de lleure per a nens i joves de Parets, s'omple amb més de 1.500 persones en dos dies

Les instal·lacions esportives de Joaquim Rodríguez s'han adaptat a les diferents experiències en funció de l'edat

L'objectiu, a més d'entretenir i divertir, ha sigut fer una aposta qualitativa en les activitats proposades a les famílies

200104-va-de-nadal-web71

200104-va-de-nadal-web71 / memoria de pez

1
Es llegeix en minuts
Ell Peródico

Més de 1.500 persones han visitat el Poliesportiu Municipal Joaquim Rodríguez els dies 3 i 4 de gener per disfrutar de la nova proposta lúdica, participativa i educativa per a nens i joves de Parets del Vallès: el VadeNadal.

Un 85% dels visitants que van omplir els dos pavellons esportius han sigut veïns i veïnes de Parets, mentre que un 15% han sigut residents de fora del municipi.

La creativitat, la participació, la solidaritat, l’afectivitat i la sociabilitat han sigut les premisses dels diferents jocs i activitats que durant els dos dies s’han pogut veure i disfrutar durant aquesta primera edició del VadeNadal.

Notícies relacionades

Com ja va explicar El Periódico, l’objectiu, a més d’entretenir i divertir petits i joves, ha sigut canviar el model de lleure que s’oferia fins ara i fer una aposta qualitativa en les activitats proposades a les famílies. La idea ha sigut impulsar un sistema més participatiu i educatiu, adaptat a les noves inquietuds i necessitats dels nens i joves de Parets.

Més notícies de Parets