S'havia denunciat la desaparició

Rescaten el cos sense vida d'un veí de Parets del Vallès en un barranc a Vilanova de Meià

L'helicòpter dels Bombers va localitzar la víctima a una zona de barranquisme aquest dilluns

undefined343477 exit television  temps d aventura en el canal 33  mostra com191223200846

undefined343477 exit television temps d aventura en el canal 33 mostra com191223200846

1
Es llegeix en minuts
ACN

Els Bombers de la Generalitat han rescatat aquest matí, al voltant de les onze, el cos sense vida de l’home que ahir dilluns van localitzar al barranc de la Tartera a Vilanova de Meià, a la Noguera. 

Es tracta d’un veí de Parets del Vallès de 53 anys. L’helicòpter de rescat dels Bombers ha traslladat el cos a Balaguer i des d’allà la funerària l’ha portat a l’Institut Mèdic Forense de Lleida. 

S’havia denunciat la desaparició cap a les tres d’ahir dilluns, alertant que la víctima podia haver anat a la zona a fer barranquisme. Els Mossos havien trobat el seu vehicle en una zona d’aparcament a Tòrrec, nucli de Vilanova.

El dispositiu dels Bombers va incloure un helicòpter de rescat amb membres del Grup d’Actuacions Especials (Grae), efectius del Grup Caní d’Investigació (GCR) i tres vehicles lleugers. El cos l’ha detectat la tripulació de l’helicòpter. Els GRAE han assegurat el cos i la Unitat de Muntanya dels Mossos l’han custodiat fins que ha pogut ser extret amb seguretat, segons els Bombers.

Notícies relacionades

A més, també ha treballat al dispositiu de recerca de l’helicòpter amb càmera tèrmica i dues patrulles dels Mossos.

Més notícies de Parets 

Temes:

Desapareguts