AMB LA COL·LABORACIÓ DE SPECIAL OLYMPICS

Parets acull el Campionat de Catalunya de Petanca per a persones amb diversitat funcional

L'esdeveniment se celebrarà aquest diumenge, 10 de novembre, i reunirà 232 petanquistes de tot el territori català i Andorra

190124-torneig-petanca-web13

190124-torneig-petanca-web13

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Parets del Vallès tornarà a acollir aquest diumenge, 10 de novembre, el Campionat de Catalunya de Petanca, organitzat per la Federació ACELL (Federació Catalana d’Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual) amb la col·laboració de l’Ajuntament de Parets i dels Special Olympics Catalunya. 

75 triplets de petanquistes de tot Catalunya i Andorra participaran en l’esdeveniment, i hi haurà un total de 232 esportistes. Així mateix, tres d’ells participaran en proves adaptades.

Els petanquistes procedeixen d’Acudam (Mollerussa), el CP Mare de Déu de Montserrat (Caldes de Malavella), la Fundació Villablanca (Reus), el Club Esportiu Àngel Apasa (Amposta), la Fundació Estela i el Club Esportiu Solc (Tarragona), l’Associació St. Tomàs Parmo (Vic), l’Associació Rubricatus (BCN), Atendis (Sabadell), el Centre Ocupacional Cordada (Barcelona), el Club Alfa Tegar (Vilanova i la Geltrú), Club Esportiu Cares (Barcelona), el Club Esportiu El Vilar (Blanes), el Club Fem Esport (Mataró), Fundació Privada Marpi (Pineda de Mar), el Club Esportiu Pingüí (Terrassa), la Fundació Privada Vella Terra (Barcelona), el Club José Cordoba Ferreiro (Barcelona), el Gsis Barcanova (BCN), el TEB (Barcelona), el Taller Escola Sant Camil (Barcelona) i l’Special Olympics Andorra.

Special Olympics Catalunya i la Federació ACELL tenen com a principal objectiu el foment de la pràctica de l’esport i d’altres activitats de lleure, per a les persones amb diversitat funcional, com a via de desenvolupament personal i d’integració social.

Notícies relacionades

El campionat es durà a terme a les Instal·lacions Municipals de Petanca (Víctor Català, 2), durant la sessió de demà, de 09.30 a 13.00 hores, i la sessió de tarda, de 13.45 a 16.45 hores. Finalment, l’entrega de premis es farà a partir de les 14.15 hores.

Més notícies de Parets